Afscheid van .. de Steinberger!

Steinberger Spirit GU

Helaas, helaas..! Ik “moet” afscheid nemen van m’n Steinberger Spirit “GU” en op marktplaats gezet (link werkt zolang hij er nog is) heb ‘m inmiddels verkocht.

De reden van het afscheid is echter minder ‘verdrietig’; nee, ik zit niet in geldnood, nee, ik hang de gitaar niet aan de wilgen.. Maar de Johnson “Hollowbody” is binnengekomen! En na een half uurtje spelen wist ik: “Dit ís wat ik zoek, dit is dé electrische gitaar voor mij!”. Dus mag mocht de Steinberger nu weg. Tegen elk aannemelijk bod.

Het liefst zou ik ‘m houden natuurlijk, maar er is geen plaats meer naast de Washburn, de zelfgebouwde Telecaster en de nieuwe Johnson.. Het was bijna een “Salomo’s oordeel”, maar het geluid van de Johnson is precies wat ik mooi vind. Alle verwachtingen zijn overtroffen! Nu nog even de e-Bay dealer uit Duitsland een goede waardering geven, dat heeft hij met z’n snelle service wel verdiend!

Delen op: