Deze Website is Verhuisd!

nieuwe website bijbelstudie.infoBijbelschool@Home blog over Bijbelse theologie, Bijbelstudie en ontwikkelingen bekeken vanuit Evangelisch Perspectief is verhuisd naar een eigen domeinnaam.

Het plan was er al héél lang: deze website, dit blog, verhuizen naar een andere plek op het web. Maar zoiets kost voorbereiding en tijd. En de verandering moet natuurlijk niet al te veel gedoe veroorzaken voor de vaste bezoekers van de site. Dat is gelukt.

Deze website zal vanaf nu niet meer bijgewerkt worden op dit adres maar de site zal in “archiefmodus” nog een (lange) tijd blijven bestaan. De website heeft naast een eigen domeinnaam (het adres hier onder) ook een iets andere startpagina gekregen.

Het nieuwe adres voor deze site is vanaf nu:

https://bijbelstudie.info/

De domeinnaam had ik al een tijdje in bezit en stuurde tot voor kort bezoekers door naar de website van de Stg. Yarah. Waar ik al sinds de oprichting bij betrokken ben. Maar omdat dit blog nu nog aan mijn eigen privé domein verbonden was en ik het eigenlijk mooier vond er een eigen domein aan te verbinden heb ik de afgelopen week besloten de migratie toch maar eens in gang te zetten.

Heb je deze pagina onder je favorieten staan of link je er naar vanaf je eigen site? Werk dan svp de links bij. Want op deze site zullen geen nieuwe artikelen of publicaties meer verschijnen.