Bouwproject(je)..

Nee, geen website deze keer.., al heb ik wel recent m’n bedrijfssite totaal vernieuwd! Er is weer levende have (Teddy Dwergjes) binnen de deuren, en die moesten zo snel mogelijk een fatsoenlijk onderkomen.

konijnenstal.jpgBij de lokale leveranciers betaal je te veel (vergelijkbaar hok is ca € 50,- duurder!), 2e hands op Marktplaats was ook alleen maar rommel voor (te) veel geld. Dus bij BunnyBunch een nieuw hok besteld.

Als je ziet wat je krijgt voor de prijs dan is dat best veel! Zal w.s. wel in een ‘lage lonenland’ geproduceerd worden. Het bouwpakket arriveerde pas na 7 werkdagen (dus wel wat laat, de website belooft 3-6 werkdagen).

Ondanks rugpijn (sinds afgelopen zaterdag en waardoor het allemaal langer duurde dan nodig) toch maar even de elektrische schroefboor uit de schuur gehaald en met af-en-toe wat hulp van de oudste dochter en echtgenote in elkaar gezet want de beestjes (foto’s volgen)  zitten tijdelijk in een Cavia-hok en dat is eigenlijk te krap.. Ze groeien als kool! Waar men de naam ‘dwerg’ weg heeft weet ik niet, maar een gemiddeld dwergkonijn is toch echt kleiner!

De foto van het hok is de promo-foto van de website van BunnyBunch maar het resultaat is 100% identiek..

Delen op: