Crisis, wat een crisis (2)!

Heeft Nout Wellink dan m’n blogje gelezen ofzo dat hem eindelijk het licht is opgegaan? Ik heb hier al meerdere malen (maarja, wie leest dat nou..) rondgetoeterd dat het, in tegenstelling tot de populaire opvattingen van ondermeer ene Wouter Bos, helemáál niet mee gaat vallen met de crisis en de komende tijd alleen maar érger wordt. En nu is daar dan onze Directeur Der Nederlandsche Bank die zegt dat vooral mensen met een baan nog weinig hebben gemerkt van de crisis. „Maar dat gaat veranderen”.

Laat ik nou op 22 april jl. al geschreven hebben:

Herstel hoef je dus niet echt te verwachten de komende tijd… Volgens mij is de situatie dus vele malen ernstiger dan veel mensen denken.”

En waarom, krijgen volgens meneer Wellink, de burgers financiële klappen te verduren? Omdat, zoals ik op 26 maart jl. al schreef, onze overheid 17 miljard euro heeft gespendeerd die er niet is.

Mmm,.. zal ik dan nog maar eens een ‘domme voorspelling‘ met m’n boerenverstand doen? De beurs gaat binnenkort wéér instorten en de goudprijs gaat exploderen! Hoe dat kan? Simpel: het goud wordt eigenlijk helemaal niet duurder, ons geld wordt minder waard. En dat heb ik niet zelf bedacht, dat is iets wat je al van heel veel kenners op dit gebied had kunnen horen de afgelopen jaren.

Delen op: