Dacia Logan MCV

De in december bestelde Dacia is vandaag opgehaald bij de garage (Autodrôme Koops, Groningen). De categorie “auto’s” moet dus binnenkort even bijgewerkt worden..

Het schijnt overigens dat ik mijzelf tot de gelukkigen mag rekenen met een levertijd van minder dan 12 weken. Bij Koops komen de Dacia’s in elk geval -in de woorden van de verkoper- “met vrachtauto’s vol binnen”. Het was mij namelijk opgevallen toen ik deze week even wat papieren kwam brengen dat er echt véél MCV’s op het terrein stonden.

En hierbij dan ook de (eerste) foto’s, even snel met de Nokia N70 geschoten.. aangezien dit voor mij een ‘bedrijfsauto’ is, is er op de achterkant (bescheiden) belettering geplakt. Zelf gedaan, lettertjes via www.superletters.nl besteld. De onderste foto is op de een of andere manier niet heel kleurecht, het zij zo.

Dacia - front

Dacia - achter

(klik op afbeeldingen voor groter formaat)

Meest betrouwbare Renault
Overigens is de Dacia Logan getypeerd als “de meest betrouwbare Renault” en zelfs getest als zijnde betrouwbaarder dan een Audi A3 en BMW 1-serie. Uit een artikel in het Algemeen Dagblad kunnen we dus concluderen dat de auto -voor zijn prijsklasse- vooral voor gezinnen dus een budgetvriendelijke keuze is. Voor een bedrijfsauto derhalve ook géén slechte keuze, lijkt mij..

Delen op: