Da’s een deuk!

Rudy's Krabbels | DSCI0211

Een ongeluk zit in een klein hoekje, … tijdje geleden was er een dame op leeftijd die in de parkeergarage tegen een (andere) auto aan botste, vervolgens achteruit reed en onze auto raakte bij die manoeuvre. Twee auto’s met schade, haar eigen auto geen schade want “een paar beste bumpers”. 

Onze schade viel gelukkig mee qua schade zelf, plaats en werk. Afgelopen dagen heeft de garage even z’n best gedaan en hij staat er weer strak op. In de tussentijd mocht ik weer even een i10 rijden. Nog steeds onder de indruk van de i10, maar omdat ik een mee had gekregen zonder in hoogte verstelbare stoel na drie dagen i10 rijden helaas rugklachten. Wel een enorm zuinige wagen. Zonder er echt op te hebben gelet met mijn relatief rustige rijgedrag een praktijkverbruik van 5,3/100 gehaald gemiddeld (stadsverkeer, autowegen, autosnelweg). Oftewel een nette 1:18,8. Als ik m’n best erop zou doen zou ik er waarschijnlijk wel 1:20 uit kunnen halen.

DSCI0187 (schade met markering) (1024x819)

Misselijk deukje, .. je verwacht het niet maar zoiets kost dus gewoon rond de 800 euro om te repareren. Gelukkig was mevrouw verzekerd én had ze het gemeld aan ons! Als dat niet gebeurd was had ik het op onze eigen (all-risk) moeten claimen maar dan zit je wel met eigen risico natuurlijk..

DSCI0210 (1024x683)

En weer mooi weggewerkt/hersteld.

DSCI0211 (1024x683)

En weer helemaal lekker strak!

Zoals altijd weer prima alles geregeld bij de Hyundai dealer. Echt een fijne garage in zaken regelen en de omgang met klanten is er ook altijd prima! Oh, .. en de auto was schoongemaakt ook nog.  De behandeling vanuit de garage alleen al zou een reden zijn om Hyundai te blijven rijden!

Delen op: