De #HorrorLente

Rudy's Krabbels | IMG 20160426 120520
Briltil/Het Faan, Zuidhorn

Het is een echte horrorelente dus, volgens de radio en op Twitter. Ik hoorde het op ’t nieuws, terwijl ik door de omgeving aan ’t rijden was. Een mooi moment om even te stoppen en wat mooie voorjaarsplaatjes te schieten diende zich aan. De zon kwam vanachter de wolken tevoorschijn, en ik heb in de buurt van Briltil/het Faan deze foto’s even gemaakt.

Ondertussen werd ik door een paar kleuters van de nodige achtergrondinformatie voorzien. “Daar slapen mensen die daar logeren want dat is een Camping!” en “Daar is André Dokter, daar kopen wij wel eens eten, dat is echt lekker hoor!”. Uiteraard werd ook mijn doopceel gelicht: “Woon jij hier niet?”… “Ooh dus daarom maak jij foto’s, jij vind dit mooi omdat jij hier niet woont”.. Na het bewonderen van hun bijzondere fiets, volgens de kleuters een “space bike”, en een demonstratie er van kon ik weer verder en werd door ze uitgezwaaid 😀 Ik denk dat het begrip #HorrorLente aan hen ook niet besteed was, de meisjes hadden het uitermate naar hun zin in de lekkere voorjaarszon.

De foto’s zijn gemaakt met mijn telefoon (Lenovo A806 “Golden Warrior”) en voor de verandering zet ik ze in hoge resolutie online. Alle rechten ©2016 – R. Brinkman

Delen op: