Elektrische Sigaretten – Goedkoper!

Rudy's Krabbels | black ego t ce4 starter kit 2

Elektronisch roken voor de laagste prijs - EGO CE4+ Starterkits, blisterpacks en nicotine vloeistoffen via www.cheapvape.nlIk heb het al een paar keer over Elektronisch Roken gehad op dit blog. Want: ik ben er enthousiast over. Het enige nadeel vond ik wel dat het toch best nog prijzig was om bijvoorbeeld een leuke starterskit aan te schaffen. Daar is nu verandering in gekomen, want… ik ben ze zelf gaan importeren! 

Sinds een week of twee verkoop ik ze nu via http://www.cheapvape.nl/ elektrische sigaretten van het EGO-CE4 type. Deze zijn compatible met de batterijen van de EGO-T en EGO-C. En voor een hele mooie scherpe prijs!  Via de webwinkel van http://www.cheapvape.nl/ kan je starterskits, blisterkits (ideaal voor extra/vervanging), e-lquids (nicotine vloeistof), en diverse onderdelen aanschaffen tegen de laagste prijs die je voor Elektrische sigaretten kunt vinden. Elektronisch roken wordt zo nóg leuker.

En, tot slot,.. het is natuurlijk ook gewoon leuk weer eens een ander type website te bouwen. Want, deze webwinkel heb ik gemaakt in een ‘native WordPress’ webwinkel systeem. Alleen iDEAL betaling heb ik nog niet helemaal voorelkaar, de maker van het shop-script is bezig op mijn aanwijzingen/specificaties iets te maken. Althans, .. dat heeft hij beloofd. Mocht dat te lang duren dan ga ik de webwinkel ‘herstarten’ in Quick.CART want daar heb ik zelf een iDEAL plugin voor gemaakt. Vooralsnog krijgen mensen die een bestelling plaatsen voor een elektrische sigaret of toebehoren per mail een factuur en na overboeking krijgen ze de spulletjes om te dampen toegezonden. OF .. afhalen, kan ook (op afspraak).

Delen op: