EP Release Mirjam

Rudy's Krabbels | Mirjam BW Bewerkt klein

Afgelopen zondag was de EP Release van Mirjam’s debuut-album “Don’t Blame Me”. Het album, een EP met 5 nummers, is door ons thuis opgenomen in mijn ‘home studio’ en de release was in De Balkhoeve in Leek.

EP Release Mirjam - picture by Rudy Brinkman © 2014

De Balkhoeve is een gerestaureerde boerderij met een gezellige sfeer en eigenlijk super geschikt voor dit soort (akoestische) muziek-bijeenkomsten. Het optreden werd voorafgegaan door sets van Joey Nojodikromo, zanger van The Rising Sun, en Bill Baboon.

echt-erik-ep-releaseNa het optreden werden mensen in de gelegenheid gesteld om de EP van Mirjam te kopen en diverse mensen wilden ‘m ook graag gesigneerd hebben!

Het was een goed bezochte EP-release, en de optredende artiesten lieten zichzelf van hun beste kant zien. Joey met vrolijke akoestische reggae klanken, Bill Baboon deed een set met wat minder luchtige nummers en vervolgens trad Mirjam op met een mix van covers en uiteraard werk van de CD waarbij ze ondersteund werd door Jon Karyosemito die ook op haar CD meegewerkt heeft  (bas, gitaar).

Na afloop werd ze door presentator Erik Glazenburg voor het radioprogramma “Echt Erik” telefonisch geïnterviewd. De EP is verkrijgbaar via Mirjam’s website en ook via iTunes e.v.a. websites.

Alles met elkaar een zeer geslaagde muzikale zondagmiddag in een locatie die er om vraagt vaker voor dit soort doeleinden gebruikt te worden!

 

 

Delen op: