Fietsen door Noordhorn op Zondagochtend

Rudy's Krabbels | Hervormde Kerk Noordhorn 02 scaled

Op zondagochtend is het lekker rustig in Noordhorn. Gisteren wilde ik met mijn Maxxter camera, die ik al een paar jaar niet meer gebruikt had, op de fiets gemonteerd een video maken terwijl ik door De Onlanden fietste. Die video mislukte helaas. Zou de camera kapot zijn?

Om de een of andere reden liep de camera vast of werkte er iets niet goed. Ik kon ‘m niet eens meer uit zetten, de camera reageerde nergens meer op. Tot mijn verbazing want ik had ‘m opgeladen en getest en alles werkte (nog) steeds.

Daarom besloot ik vanochtend, na nogmaals opladen, de camera nog een keer te testen en een rondje door ons dorp te fietsen met de camera op het stuur. En, .. hij deed het weer perfect. Met als restultaat een video van het Groningse Noordhorn, waar wij wonen. Ik heb besloten na een beetje nabewerken de video hier te publiceren.

Video: Noordhorn op Zondagochtend

Conclusie? Waarschijnlijk heb ik zelf iets fout gedaan óf de camera was, in de zon op het stuur, te warm geworden? Enfin, wat de reden ook was, na acht jaar werkt het camera’tje dus nog steeds. Voor een spotgoedkoop Action product toch best wel een prestatie 🙂

Wellicht dat ik dit vaker ga doen, als ik tijd heb. Gewoon op een zondagochtend door een dorp in de buurt fietsen en filmen. Da’s wel afhankelijk van het aantal views. Als er maar heel weinig mensen kijken naar zo’n video ga ik de moeite niet nemen.

Delen op: