Fotowedstrijd Westerkwartier

Rudy's Krabbels | olympus e410 test

Nominatie foto voor wedstrijd “Fier op ’t Westerkwartier”.

Fotografie is een hobby waar ik graag, en veel, mee bezig ben. Dat ik graag foto’s maak is iedereen die deze site wel eens bezoekt wel duidelijk. Normaliter doe ik dat echt voor m’n eigen plezier en laat ik anderen meegenieten (naar ik hoop) via sites als ErBeeFoto,  500PX en Facebook. 

Recent werd er een fotowedstrijd uitgeschreven in het kader van de Gemeentelijke herindeling in het Westerkwartier, waar ik woon.

Ik besloot mede op aandringen van anderen een foto in te zenden. Vandaag kreeg ik bericht dat m’n foto bij de tien genomineerden hoort! Daar ben ik best wel een beetje trots op!

Het betreft een foto van ons dorp, Noordhorn, waar ik al 25+ jaar woon.

Rudy's Krabbels | Noordhorn 2016

Mocht je de foto leuk vinden en heb je Facebook, klik er dan even op en geef ‘m een “like” op facebook om te stemmen op mijn foto! 

De foto is doordat deze in de top10 staat sowieso onderdeel van een tentoonstelling binnenkort.

De tien beste foto’s worden namelijk afgedrukt en gaan als ‘reizende tentoonstelling’ langs de gemeentehuizen van Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. De tentoonstelling begint volgende maand in Grootegast. Na de laatste tentoonstelling ontvangen de fotografen hun eigen afgedrukte foto. Ik ben erg benieuwd naar de afdruk!

Meer informatie (en inzendingen) is te vinden via de website van Herindeling Westerkwartier, klik hier.

Delen op: