Gibson Vintage Burstbucker Pro

gibson_vintage_humbucker_pro.jpgHet lakken van de zelfbouw Thinline Telecaster gitaar vordert gestaag. Binnenkort weer wat foto’s!

Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar andere humbuckers omdat de bijgeleverde mijns inziens (te) weinig output hadden en een vlak geluid. Al surfend en voorbeelden luisterend kwam ik op de Gibson Vintage Burstbucker Pro.

Deze humbucker lijkt sprekend op de oorspronkelijke humbuckers in de Telecaster Thinline. Maar bovenal is de klank erg mooi! Ik heb een neck- en bridge humbucker besteld,.. in Duitsland. Nu (on)geduldig wachten tot ze geleverd gaan worden. Ik heb er hoge verwachtingen van. ’t Is wel een unieke combinatie; een Fender model met (echte) Gibson elementen…!

Ik ben overigens niet de eerste die deze combinatie maakt(e), zie onderstaande video!

Delen op: