Google Optimalisatie (2)

Het is al weer even geleden dat ik hier een artikel plaatste over ‘google optimalisatie’. En, de situatie is nog steeds ongewijzigd. Nog regelmatig vragen mensen mij “Ja, maar… hoe kom ik nou bovenaan in Google dan, want ik wil dat iedereen mijn website op de éérste pagina van Google ziet staan”.

Het is nog steeds een hot item, dus maar weer eens in de herhaling. En, voor wie enige studiezin en tijd heeft, hier nog een extra link over het optimaliseren van je website of webwinkel voor Google – en Yahoo, MSN, Bing en alle andere zoekmachines. 

> SSW Rules to Better Google Rankings

En dan nu maar snel het werk afronden en op naar huis, want Piet Paulusma zei net op RTV Noord dat het een stormachtige middag wordt met windkracht 9 “of zelfs 10” en “buiige regenbuien” (buiige regen??). ’t Zal wel een Friesisme zijn,.. Even kijken wat Buienradar daar van vindt!

..en wie nu door heeft waarom deze tekst hier staat heeft het in de gaten hoe het werkt met Goole rankings en optimalisatie!

Voor wie te weinig tijd heeft om het (lange) Engelstalige artikel te lezen, zijn hier nog twee tips:

> http://www.leerwiki.nl/Hoe_kom_je_hoog_bovenaan_google
> http://www.google.nl/search?q=google+optimalisatie

Overigens zijn alle websites die ik zelf bouw voor/via BrinkhostDotCom natuurlijk qua scripting en mogelijkheden al geoptimaliseerd. Maar garanties afgeven gaat, en dat zal als je bovenstaande doorneemt duidelijk zijn, niet. Want als Google morgen besluit één van haar andere (geheime) ranking mechanismes of zoekmethoden te gaan gebruiken kan je, in sommige gevallen, weer helemaal opnieuw beginnen met de zoekmachine optimalisatie ..

Delen op: