Grote- en Kleine Wielen, Leeuwarden

Rudy's Krabbels | PA318451

Vandaag moest ik in Leeuwarden zijn en had op voorhand de camera maar bij me gestoken. Gaande de reis kreeg ik te horen dat de afspraak waarvoor ik naar Leeuwarden ging een uurtje later zou worden, dus mooi de gelegenheid voor een tussenstop bij de Grote Wielen bij Leeuwarden. Ik was daar nog nooit geweest. Prachtig natuurgebied en geen straf daar even rond te struinen!

Op de terugreis heb ik de Kleine Wielen bezocht. Wat mij eigenlijk nog net iets meer aansprak, in elk geval op het gebied van fotografie iets meer te ‘beleven’.

De foto’s zijn gemaakt met de Olympus E-410 en de Medion Life X44038 (klein aantal). Ik denk dat ik in de toekomst vast nog eens weer langs ga daar, de Grote Wielen en Kleine Wielen zijn zeer zeker een bezoek waard!

Delen op: