Hamas beschiet eigen volk in Beit Hanoun

Rudy's Krabbels | hamas

hamasHamas schiet VN school/opvang aan gort waar op dat moment honderden mensen wachten tot Israël’s leger ze in veiligheid kan brengen… Uiteraard geeft Al-Jazeera direct de schuld aan Israël, maar later blijkt het tóch “prutswerk van Hamas” te zijn (en dit is niet de eerste keer)… Inmiddels heeft Hamas dus ruim honderd doden/gewonden “op eigen rekening” staan.

Het absurde is dat die terreurclub van ons belastinggeld bestaat. Tientallen miljoenen per jaar wordt door de EU aan de Hamas gegeven. De VN-scholen als wapenopslag gebruikt (toegegeven in 2 gevallen). Ook deze school werd voorheen als opslag voor wapens misbruikt.

Is het nou nog steeds niet duidelijk? Ik begrijp er geen bal meer van. Als op 9/11 twee vliegtuigen in de VS in de twintowers vliegen, vinden we het ‘normaal‘ dat de VS, inclusief Nederlandse militairen, naar Afghanistan gaan en daar duizenden burgerslachtoffers maken in de zogenaamde ‘strijd tegen het terrorisme’. Als een land met meer dan 1000 raketten beschoten wordt, en na weken besluit “het is genoeg geweest” en terug vuurt en het geteisem met wortel en tak wil uitroeien, roept iedereen moord en brand…

Dat heeft niets meer met het solidair zijn met de Palestijnen te maken, maar alles met anti-Semitisme. Zoals ook UN Watch directeur Hillel Neuer stelde tijdens een “noodsessie” van 23 juli 2014 van de Raad voor de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties (UNHRC):

“Als u het afgelopen jaar geen kreet van verontwaardiging hebt geslaakt toen duizenden demonstranten werden vermoord en verwond door Turkije, Egypte en Libië, toen er meer slachtoffers dan ooit werden opgehangen door Iran, toen er vrouwen en kinderen in Afghanistan werden gebombardeerd, toen volledige gemeenschappen werden afgeslacht in Zuid-Soedan, toen er 1800 Palestijnen verhongerden en vermoord werden door Assad in Syrië, toen honderden mensen in Pakistan werden gedood bij jihadistische terreuraanvallen, toen er 10.000 Irakezen werden vermoord door terroristen, toen dorpelingen werden afgeslacht in Nigeria, en u alleen maar een kreet van verontwaardiging slaakte voor Gaza, dan bent u niet voor mensenrechten, dan bent u gewoon alleen maar anti-Israël.”

We hebben de afgelopen eeuwen kennelijk nog steeds niets geleerd – nouja, één ding hebben we wel geleerd kennelijk: zelf kunnen we als ‘westerse wereld’ doen alsof we niet anti-Semitisch zijn, maar laten anderen –door de EU, VS en Arabische schurkenstaten gesponsorde terroristen– de kooltjes uit het vuur halen. Als de wereld nu niet Israël steunt in haar nimmer aflatende strijd tegen het Islamitische terrorisme van de Arabieren uit Gaza, mogen we mijns inziens nooit maar dan ook nooit meer zelf claimen dat we “het terrorisme bestrijden” en uit naam daarvan een land binnenvallen of bezetten.

> Lees verder

Delen op: