Daar is ’t ie dan..

Rudy's Krabbels | cropped krantkelezenTja,… na lang wikken, wegen en testen.. is m’n persoonlijk site dan nu voorzien van WordPress. Het einde van het CMSimple-tijdperk, althans, voorzover het m’n persoonlijke site betreft. Voor m’n bedrijfssite blijf ik het zeker nog een tijd gebruiken. En ook maar meteen de site onder een nieuwe naam: “Rudy’s Krabbels”.Want dat is wat het zal zijn. Een online notitieblok. Krabbels. Voor die dingen die ik wil bewaren en waarvan ik denk dat ze misschien voor anderen ook handig zijn. Korte stukjes, recensies, snel een foto’tje online zetten. Ideaal.

Voor wie het opvalt dat de site op dit moment nogal standaard is: binnenkort ga ik me wel druk maken over hoe ’t er uit gaat zien, eerst maar even de functionele kant goed inregelen..

De eerste onhebbelijkheid van WP heb ik al gevonden, gaande het schrijven van dit stukje. Het tekstverwerkertje “knoeit” met de code als je, zoals het hoort, éérst de tekst schrijft en pas daarna de opmaak wat aanpast e.d. Maar gelukkig is er een [code] tab, waarmee je dat dan weer -door te frutten in de html-code- ongedaan kan maken.

Delen op: