In de Studio!

Rudy's Krabbels | 2sessions cd

2sessions_cd

We waren het al een tijdje aan het voorbereiden; wegens het vertrek uit het (winkel)pand van mijn bedrijf kwam dit pand voor de resterende huurperiode leeg te staan. Dat zou zonde zijn. Het idee kwam op om er dan een tijdelijke ‘projectstudio’ van te maken voor de resterende tijd. Met medewerking van Mirjam (die natuurlijk altijd in is voor zo’n plan in het kader van haar opleiding).

Mijn rol is voornamelijk het beschikbaar stellen van ruimte en middelen en een beetje de ‘engineer’ uithangen en af en toe een gitaarpartijtje doen.

Het is aan diverse muzikanten en songwriters om het dan verder in te vullen. Met eigen nummers, of een cover. De eerste sessie vond afgelopen zondag plaats. Aan het einde van een gezellige en tevens productieve middag stond er, na ’s avonds thuis afmixen, een compleet nummer klaar.

Hopelijk zijn er na een tijdje op zijn minst voldoende nummers opgenomen om te kunnen spreken van een EP- of CD-versie/variant. Binnenkort komt Ten Years Today opnemen. En ook Mirjam zal met diverse gastmuzikanten nog wat nummers willen doen.

Update: klik hier om een aantal van de opnamen te beluisteren van de “coversessies”

Hieronder een video-impressie van de eerste sessie!

Delen op: