Isolatie woning Nederland Isoleert

Rudy's Krabbels | small

small

 

Al vaker had ik nagedacht over isolatie van de woning – we hebben een woning gebouwd in 1972 en deze is niet geïsoleerd. Dat betekent dat je veel extra energielasten hebt die eigenlijk niet hoeven en het wooncomfort beter zou kunnen (kou, vochtwering). Een tijdje geleden kregen we een folder van Nederland Isoleert met een aanbieding voor een offerte waarbij ze “collectiviteitskorting” boden op isolatie. Dus het moest nu maar een keer zover zijn dan..

logo nl isoleert

Gekozen werd voor Nederland Isoleert omdat het bedrijf milieuvriendelijke alternatieven gebruikt, redelijke prijzen hanteert en snel kon leveren. Echt heel goedkoop is zo’n isolatie niet, maar de terugverdientijd is ongeveer 4 jaar.

Isolatie aanbrengen

Vorige week zijn de spouwmuren geïsoleerd, vandaag was de isolatie van de kruipruimte aan de beurt (video). Zo’n isolatie kan binnen een paar uur tegenwoordig.

De isolatie aanbrengen in de spouwmuren werd door drie heren van Nederland Isoleert in een paar uur geregeld. Gaatjes in de muur boren, wol er in blazen, en de gaatjes weer dicht smeren! De vloerisolatie ging zo mogelijk nog makkelijker. Twee heren bliezen met een soort van ‘mega-stofzuiger’ een laag “parels” onder de woning. Binnen anderhalf uur was de klus geklaard.

Wat mij overigens opviel is de (klant)vriendelijkheid van Nederland Isoleert en haar medewerkers. Zeer correct, prettig in de omgang en vriendelijk.

Video

Onderstaande even een (hele korte) video van het aanbrengen van de isolatieparels.

Meer informatie over isolatie van de woning:

 

De Isolatie van onze woning door Nederland Isoleert is tot zoverre goed bevallen. Mogelijk dat ik over een (geruime) tijd de resultaten qua besparing en comfort hier deel maar daarvoor moeten we de afrekening van de energieleverancier natuurlijk even afwachten.

Delen op: