Johnson Jazz/Blues gitaar…

Ik kon het weer niet laten en heb op ‘nu kopen’ geklikt bij e-Bay.. Deze beauty zal binnenkort dus arriveren. Een soort van Gibson/Epiphone ES 335 (de officiële naam is een “Johnson GrooveYard“), maar dan van het (vrij onbekende) merk Johnson.

Na een paar filmpjes op YouTube te hebben gezien, zijn de verwachtingen desondanks hoog gespannen. Het naderende afscheid van m’n Steinberger, vrees ik..

johnson_jazz_blues.JPG

[update] vandaag (29/08/2008) met een collega gesproken die erg enthousiast was over Johnson. Hij gebruikt een Johnson als ‘back-up’ bij optredens en heeft de gitaar al een paar jaar. De verwachting stijgt en de spanning ook, want vandaag ook een bericht in de mail: “Ihr eBay-Artikel wurde verschickt”!

Ps. ik vind e-Bay nog altijd een van de beste veilingsites. Marktplaats is handig & snel en je doet direct zaken met mensen (met ook alle nadelen van dien, soms) maar het aanbod op e-Bay is een stuk overzichtelijker en dat je makkelijk spullen uit Duitsland of de VS kunt bestellen maakt “shoppen” daar erg leuk. Plus dat koper en verkoper de verplichting hebben wanneer er ‘een koop’ gesloten is, er een aan/verkoop verplichting is. Het enige nádeel is de wat omslachtige manier van betalen soms (maar PayPal is de perfecte oplossing in mijn geval).

Delen op: