Da’s pas service van Halfords!

Peugeot Ce-122 Elektrische fiets, Halfords

Zoals ik eerder gepost had, was ik helemaal klaar met m’n Union en, toen, ook met de Halfords. Een brief geschreven aan ze, en mijn klachten uiteen gezet. Wat schetst mijn verbazing? Afgelopen zaterdag werd ik gebeld door Halfords. Of ik vandaag even langs wilde komen om te kijken naar een andere fiets! 

Peugeot Ce-122 Elektrische fiets, HalfordsEn daar stond vandaag, naar keuze, voor mij het een en ander klaar. Drie verschillende fietsen, 2 verschillende types en één in 2 uitvoeringen qua kleur. Plus een fietstassenset er bij en eind deze week wordt hij thuis afgeleverd. Of ik maar wou kiezen..

De keuze is gevallen op een mooie zwart-witte Peugeot Ce-122 E-City (afbeelding). En nu maar ongeduldig wachten tot hij arriveert. De Union heb ik zonder enige wroeging achter gelaten. Nouja, .. toch wel een beetje jammer, want het was om te zien en op te rijden –als hij het deed– toch een hele mooie, fijne, fiets. Alleen kwalitatief dus helaas rampzalig slecht. Hopelijk gaat de Peugeot Ce-122 mij de komende jaren vele fijne fietskilometers geven.

En Halfords? Die hebben een “klant voor het leven” er bij hoor!

 

Delen op: