Laten we eens wat “metal” doen..

Rudy's Krabbels | and tag main page 659796 1280

hardrock guitar pickIn mijn jeugd was ik een groot liefhebber van hard rock en metal. En ik luister er nog steeds regelmatig naar. Ik was overigens niet eenkennig, naast hard rock en metal luisterde ik “alles wat los en vast zat”. Maar één ding combineerde altijd goed: metal muziek, of hard rock, en studeren. Althans, naar mijn mening. Die mening werd niet door iedereen bij ons thuis gedeeld overigens… 

Aangezien ik nu druk aan het studeren ben (volgende week en de week er op examens) en af en toe even ontspanning zoek met de gitaar.. en de werk/studeerkamer tevens fungeert als thuisstudio.. en ik een bepaalde riff op de gitaar steeds maar weer speelde, .. en ik nog een tekst (Nederlands!) half afgemaakt had liggen, .. was er opeens een nieuw liedje geboren: “Voor Jou (Mag Het)”. Nederlandstalige “metal”.

Het is een demo’tje, dus niet top notch qua productie en zang. Maar als je ’t leuk vindt, mag je ‘m gratis downloaden (klik hier) via SoundCloud. Voor meer details over de opname, zie mijn website over m’n thuisstudio.

 

Delen op: