Nieuw Album online – The Cover Sessions

Rudy's Krabbels | cover sessions abondoned store

Rudy's Krabbels | cover sessions abondoned storeZoals ik in December schreef zijn we de afgelopen tijd bezig geweest in een “project-studio” met het maken van (muziek)opnames. Dat is nu afgerond, want per 1 maart a.s. hebben we de (leegstaande) winkel niet meer beschikbaar – aan alle goede dingen komt een eind. Helaas, maar er zijn wel tastbare herinneringen gemaakt! 

Ten eerste is er een mooie playlist van video’s op Youtube te vinden (klik hier).  Tijdens de sessies hebben we origineel werk geschreven en opgenomen en ook 2 ‘cover-sessies’ gedaan.

Van de cover-sessies is nu sinds een paar dagen ook een EP beschikbaar. Vier bekende nummers die we gecoverd hebben: The Wall (Pink Floyd), Go Your Own Way (Fleedwood Mac), Don’t Think Twice it’s Alright (Bob Dylan) en Easy Livin’ (Uriah Heep). Allemaal op onze eigen manier maar wel herkenbaar.

De nummers zijn gekozen door de individuele muzikanten, maar wel in onderling overleg, en vandaar dat het een verzameling is uit allerlei stijlen en tijdperken.

Klik hier om het album te horen:
https://barkingaunts.bandcamp.com/album/covers-abandoned-store-sessions

De liedjes zijn (gratis) online te beluisteren, per stuk (tegen een kleine vergoeding) te downloaden of als één album (korting!) in één keer. In hoge kwaliteit audio.

Delen op: