Nieuw album: The Leftover Tracks

Rudy's Krabbels | compact cassette 157537 1280

Op de website van mijn muziekproject Barking at the Aunts is het al eerder gemeld maar voor de volledigheid ook hier natuurlijk: mijn nieuwe album is uit! Alleen via internet (gratis, onder andere hier onder) te beluisteren en te koop. 

Het album bevat een verzameling liedjes die ik in de loop der jaren heb gemaakt, maar nooit afgerond had, een aantal covers en een aantal volledig nieuwe nummers. Het is te koop via de Barking Aunts website en via BandCamp. Voor wie er echt voor wil gaan: alle vier albums die ik tot nu toe heb gemaakt zijn samen te koop via m’n webshop voor slechts US$ 10.–. Dat is iets meer dan 7 euro. Dus voor nog niet eens de prijs van een reguliere CD heb je er vier! Alle liedjes zijn door mijzelf in mijn thuisstudio gearrangeerd, opgenomen en gemixt. Als je via Bandcamp besteld krijg je de hoesfoto en de achterkant in de download meegezonden.

 

Delen op: