Nieuwe website: ViralMusic.nl

En dan is er wederom een nieuwe site: “ViralMusic.nl”. Nieuwe profielensite voor muzikanten, en natuurlijk moet ik dan ook m’n eigen muziek maar plaatsen. Want als dit schaap zelf over de dam komt, volgen er hopelijk meer.

Viral. Da’s al een tijdje een ‘mode’-woord. Viral Video’s, Viral promotie. Dan ook maar ‘Viral Music’ natuurlijk. Let’s go Viral 🙂 Op naar de Top10 en dat we maar hard mogen gaan lachen om de ‘oude’ video & muziek wereld van platenmaatschappijen, BUMA, Brein, enz. De tijd is rijp voor nieuwe manieren (en in met name de VS is dit al lang een feit) van distributie, nieuwe verdienmodellen voor muzikanten e.d. En ik hoop dat ViralMusic.nl daarin een bijdrage mag leveren.

Dat ViralMusic.nl t.z.t. maar uit z’n voegen mag barsten! 🙂

Oh, ps.. muziek embedden vanaf de site kan ook. Deze keer niet een nummer van mijzelf, maar van Mirjam en klasgenoot Dennis. De opname en mix is wel van mijn hand. Was nog weer een heel avontuur, op de vrije zaterdagmiddag. Vooral omdat het akoestische gitaar was, en het valt niet altijd mee om een akoestische gitaar mooi op te nemen. Maar ik ben hier wel tevreden over!

Mirjam’s officiële website is hier te vinden: http://www.mirjammusic.com

Delen op: