Song in Progress…

Voor ik op vakantie ging had ik een stukje keyboard opgenomen en een basisritme. Terug van vakantie kreeg ik een leuk (vind ik) akkoordenschema’tje er bij in gedachten. Dus ingespeeld. Overigens met m’n Saga LC-10 les Paul, die ik zelf gebouwd heb (klik hier voor een fotoserie). Vervolgens gisteravond “even snel” een bass-lijntje er bij gemaakt met m’n Akai midi-keyboardje. Alles opgenomen en gemixt met MixCraft, uiteraard.

Nou alleen nog even een tekst bedenken en inzingen,.. en eventueel nog een akoestische gitaar en wat goed geplaatste keyboard akkoordjes toevoegen. Elke keer als ik wat toevoeg, zal ik dat onder dezelfde naam blijven opslaan op onderstaande (public) link. Zodat, mocht je dat leuk vinden, je de ontwikkeling van het nummer kan volgen.

> Dropbox “Song in Progress”

Delen op: