Take My Sins

Het gebeurt niet elke dag, maar soms schrijf ik wel eens een (eenvoudig) liedje. Die ik dan ook nog wel eens opneem. Dit is zo’n nummer. Gratis download, voor wie het leuk vind. Het nummer is gespeeld op de Washburn, opgenomen met één (ingebouwde!) microfoon van de Boss MicroBR. Daarna via Kristal Audio compressie + een klein beetje reverb toegevoegd.

Songtekst “Take My Sins”

cross.jpgtake my sins oh lord
oh please take my sins
wash me in the blood
oh please clean me lord

give me strength my lord
oh please give me strength
power to believe
oh please give me strength

give me faith my lord
oh please give me faith
faith to carry on
oh please give me faith

hold me close my lord
oh please hold me close
take me in your arms
oh please hold me close

take my sins oh lord
oh please take my sins
wash me in the blood
oh please clean me lord

Delen op: