Top 5 gelezen posts

Foto van een poes
Foto van een poes
Omdat ik geen afbeelding voor deze post had bij deze een plaatje van een poes. Foto van Pixabay (gratis stockfoto’s).

hits rudys krabbels 2014-2015 (oktober)Het blijf bijzonder om te zien dat deze persoonlijke blog in de uithoek van het internetgebeuren zo vaak gevonden wordt.

Het afgelopen jaar bijna 100.000 pagina-bezoek van ruim 28.000 unieke bezoekers. Ik vind het fantastisch om te zien dat mensen mijn bescheiden blogje bezoeken. En ook reageren zelfs en aanvullingen sturen. Daar moet je enige moeite voor doen, want deze site heeft geen contactformulier. Maar via m’n bedrijfssite ben ik natuurlijk altijd te vinden.

De directe aanleiding overigens dat ik deze post plaats is dat ik overga naar een ander statistieken programma  (gewoon de JetPack-versie van WordPress) en daarom even keek naar de bezoekersaantallen,.. De reden om naar JetPack over te gaan is ook omdat deze een redelijk goede oplossing voor foto’s heeft. Een andere oplossing die ik in gebruik heb, Robo Gallery, is erg fraai maar kost 30 dollar. En daar had ik voor deze privé blog even geen zin in. Zeker niet omdat JetPack voor niets meer dan voldoende opties biedt (alleen moet je even weten hoe je die kunt activeren en waar die opties te vinden zijn).

De top5 van het afgelopen jaar!

  1. Android tablet van de Kruidvat
  2. Test: Action Navigatie – de RoadNavigator RN200
  3. De Joyetech eRoll e-sigaret
  4. Union Switch “e-bike” – Elektrisch Fietsen!
  5. Review en testfoto’s: Medion Life X44038 Digitale Camera

De meeste artikelen staan al wat langer online, maar de nummer 5 is dit jaar pas geplaatst. Overigens voor wie graag wat meer foto’s gemaakt met de Medion-camera wil zien, ik heb recent deze serie geplaatst (klik hier).

Delen op: