Twee ‘fantastische dagen’

Het waren twee drukke, slopende (ICT’ers zijn niet gewend de hele dag te staan!), maar ook leuke dagen: de Ondernemersbeurs van de HV Fortuna te Noordhorn. Plaats van handeling was zalencentrum Balk, in Zuidhorn.

Vanmiddag om 17:00 ‘ging de bel’ en sloot de beurs. Vooral de vrijdagavond was onverwacht druk. Zoals één van de ondernemers constateerde: “je kon er bijna over de koppen lopen”. Nouja, tikkeltje overdreven misschien maar druk was het wel! Vandaag waren er diverse pieken in het bezoek maar ook een aantal wat rustiger uurtjes.

Gelegenheid te ‘netwerken’, praten met reeds bestaande en potentiële klanten. Of gewoon een “bakje doen” met je buren, aan de bar. Bovenal ook gezellig. Een leuke bruidsshow van Jikky. Binnenkort foto’s. Heb m’n toestel op kantoor laten liggen (toen ik de spullen van de stand terugbracht) want uiteraard stond ik er zelf ook om m’n bedrijf te promoten. Samen met m’n broer, we hadden een dubbele stand genomen die we samen ‘bemanden’ en ook omdat onze diensten elkaar aanvullen. Hij heeft namelijk een (online) computerwinkel. En m’n oudste dochters hielpen enthousiast mee, uitdelen promotiemateriaal (pennen) en opletten bij het springkussen. De allerkleinsten mochten er namelijk niet af vallen, immers?

Dorpsgenoot & ‘razende reporter’ Jan Blaauw heeft overigens al een paar foto’s + verslag op z’n blog staan. Het eerste deel vind je hier en hier het tweede. Eerlijk gezegd ben ik best wel een beetje trots op de Noordhorner ondernemers. Zo’n relatief klein dorp, dat met zo’n redelijke kleine ondernemerskring zo’n “grootse” beurs neerzet! Mooi man!

Delen op: