Zakelijk bloggen over Computers, Internet en alles wat er bij hoort

Rudy's Krabbels | computerhulp thuis of op kantoor

Op deze site ‘blog’ ik met enige (on)regelmaat over allerlei zaken die ik leuk, interessant of wetenswaardig vind. Maar ook “zakelijk” blog ik regelmatig. Lang niet alles wat hier staat is namelijk voor mijn klanten interessant en vice versa. 

Toch staan op m’n zakelijke blog af en toe artikelen die wellicht ook voor de lezers hier relevant zijn. Dus vandaag een korte promo voor m’n zakelijke website, dat wil zeggen: de blogs daar. U vindt ze  via deze link: https://brinkman.it/informatief/nieuws-en-updates/

Onderwerpen die aan de orde komen zijn computers, internet (webdesign vooral) en alles wat er ook maar enigzins mee te maken heeft en voor de computergebruiker interessant is. Dus voor ondernemers uit de ZZP en MKB-branche, maar ook voor “particuliere” gebruikers interessant.

Daarnaast heb ik sinds kort een nieuwe website waar ik hulp aan huis of kantoor aanbiedt voor computergebruikers. Zowel zakelijke gebruikers als privé, thuis, gebruikers.

De site is te vinden via deze link:

http://www.onsitecomputerservice.nl/

Heb je computerproblemen als bedrijf, ZZP’er of privé gebruiker dan ben ik je graag van dienst in het oplossen er van. Mijn ervaring op dit gebied ligt met name op het gebied van Windows, Linux en hardware (servers, computers, laptops).

Delen op: