Zelf een gitaar bouwen (6)

De gitaar heeft even een tijdje in de hoek gestaan omdat ik met iets totaal anders bezig ben geweest (jaja, het is weer héél laat geworden gisteravond), maar vanochtend toch even opgepakt -ook op verzoek van Jim a.k.a. LeJaz– die me vroeg hoe hij nu klonk.. Jim is een echte “Les Paul” liefhebber (mijn Steinberger komt qua geluid daar heel dicht bij), dus ik ben zeer benieuwd naar zijn reactie…

Bij deze een kleine geluidsopname. Eerste deel is absoluut clean, geen effecten. Het 2e deel is met een “metal” effect er op. Een korte ‘lead’ en daarna een stukje wat ik zelf recent ‘geïmproviseerd’ heb (en steeds maar weer probeer te verbeteren).. Wellicht dat daar nog eens een mooie hit uit komt, haha!

Opgenomen, rechtstreeks ingeplugd, met de Boss 4track. Daarbij dus niet gelet op het mooi spelen van iets, maar vooral het weergeven van het geluid van de Tele..

> Saga TC-10 Telecaster (Windows Media)

Delen op: