Over deze website

Als Kleuter bij de FotograafDeze website is een persoonlijke website. Gevuld met meningen, artikelen en analyses. Maar ook met, als het kan, zoveel mogelijk objectieve informatie.

Stukjes over ontwikkelingen en mijn mening er over. Stukjes over de wereld om mij heen en zoals ik dingen zie.

Reviews van producten en diensten, foto’s, video’s. Artikeltjes over maatschappelijke issues. Onderwerpen die ik interessant vind (en dat gaat van computers tot geschiedenis, gezondheid, politiek en alles wat er tussen ligt en ik tegenkom). Oplossingen voor computer problemen (Windows en Linux).

Disclaimer
Deze artikelen zijn strikt persoonlijk. Het is niet de visie van een eventuele werkgever of maatschappelijke of geestelijke stroming. Alle informatie op deze website is ook ‘as is’. Je kunt er geen rechten aan ontlenen .

Overname en rechten
Alle rechten (©), tenzij anders vermeld, behoren mij toe. Overname van artikelen of foto’s alleen met (schriftelijke) voorafgaande toestemming.

Biografie

Geboren in een dorpje in Groningen in 1969. Na zes jaar lagere school ging ik naar de MAVO in Grijpskerk (nu onderdeel van het Lauwers College)  en vervolgens, omdat ik nog niet precies wist wat ik wilde gaan doen, naar het (k)MBO Bedrijfs Administratie in Buitenpost. Daarna MBO-ICT en net als zoveel in die tijd vroeg aan het werk gegaan (op m’n 18e).

Getrouwd, vader van drie dochters die alle drie inmiddels op zichzelf wonen. In de tussentijd nog het PDI-diploma, (k)HBO Informatiebeheer én een theologie-opleiding gevolgd. Een thema waar ik hier ook regelmatig over blog.

Redpoint XP (1989)
Mijn eerste PC – Redpoint XP (1989)

Naast een part-time baan in loondienst ben ik eigenaar van een eigen onderneming, Brinkman.IT. Een bedrijf dat ik ben gestart omdat ik minder afhankelijk wilde zijn van een (toenmalige) werkgever maar daarnaast was het ook het gevolg van een behoorlijlk uit de hand gelopen hobby: websites maken.

Mijn eerste computer kocht ik in 1988 (de foto is van 1989). Mijn eerste website maakte ik al in 1996. En sindsdien ben ik ‘verslingerd’ geraakt aan de (on)mogelijkheden van het internet.

ZolderStudio Homerecording Studio op zolder!
ZolderStudio Homerecording Studio op zolder!

Hobby’s

Naast gezin, werk en studie weet ik soms ook nog tijd voor mijn hobby’s te vinden: fotografie en muziek. En natuurlijk bloggen over allerlei onderwerpen op mijn ‘krabbels’ website.