Apple produceert rotzooi

iphone kaduukWie de commentaren leest bij de artikelen (op bijv. de Telegraaf) over de problemen met Vista ziet daar vaak opgetogen en smalende reacties van Apple gebruikers. Stabiele systemen, perfecte software, Apple is het beste wat je kan kopen… ? Misschien wel op het gebied van computers en OS (..) maar op telefoniegebied hebben ze een flinke steek laten vallen met hun flink gehypte iPhone. Op Tweakers lezen we over deze hippe gadget dat een aantal gebruikers nu al kapotte iPhones heeft, het aanraakscherm begaf het binnen een maand bij hen:

Meerdere gebruikers hebben zich bij Apple gemeld met iPhones waarvan een deel van het scherm niet meer reageert op aanraking. De Finse ontwikkelaar van de technologie zou het ontstaan van deze ‘deadzones’ al voorzien hebben.  Bepaalde delen van enkele iPhone-schermen zouden hun aanraakgevoeligheid na verloop van tijd verliezen, hetgeen het hele apparaat in feite onbruikbaar maakt.

En verder ..

[..] analist Richard Windsor van Nomura International waarschuwt dat de problemen wel eens erger kunnen worden. Hij wijst erop dat Apple de rechten op de schermtechnologie van een Fins bedrijf heeft gekocht dat eerder meldde dat de gevoeligheid voor input via aanraking na drie tot zes maanden van uitvoerig gebruik achteruitging. De enkele probleemgevallen die nu bekend zijn, zouden nog maar het begin vormen, zo wordt gesuggereerd.

Delen op: