Nieuwe foto portfolio site: ErBeefoto

Rudy's Krabbels | zonsopkomst

Ik ben graag, en veel, met fotografie bezig. Ik maak foto’s en publiceer die via deze site, facebook, 500px e.a. plekken. Daarbij laat ik me niet beperken tot een bepaald onderwerp.

Eigenlijk fotografeer ik gewoon alles wat ik leuk vind en meestal zijn dat dan ook gewoon “reguliere” foto’s. De “huis-tuin-en-keuken” opnames zeg maar.

Kerk Noordhorn in de Herfst van 2016
Kerk Noordhorn in de Herfst van 2016

Ik ben geen professioneel fotograaf, maar vind het dus wel ontzettend leuk om te doen. En ik merk dat de camera(s) steeds vaker mee gaan en ik soms ook foto’s maak omdat ik het als een soort van (hobby) kunstvorm ben gaan beschouwen.

Om mijn werk op juist dit gebied wat beter te presenteren heb ik sinds kort een eigen fotosite waar mijn foto’s, op rubriek en via blogberichten, beschikbaar zijn gesteld. Die site is te vinden via http://erbeefoto.nl/

De website is gemaakt in WordPress en is -uiteraard- op m’n eigen servers gehost. Dat er nu een portfolio-site is, wil niet zeggen dat ik hier geen foto’s meer plaats. Maar wellicht wel wat minder vaak. De langere “fotoverslagen” zullen zeker hier nog komen.

erbeefoto

De site http://erbeefoto.nl/ is dus meer gericht op het presenteren van foto’s, fotografie en (in de toekomst) hopelijk ook wat tips en trucs en niet -zoals deze site dat wel is- op artikelen en blogberichten waar foto’s een onderdeel van uitmaken.

 

 

Delen op: