Site opgeleukt..

Zo, de ‘krabbels’ zijn wat opgeleukt. Ik ben, omdat ik voor een collega een testinstallatie moest doen voor WordPress, er zelf ook weer eens wat meer mee bezig. Heb wat meer ‘widgets’ (..) gebruikt en daardoor is de site wat minder standaard. Je kan nu zoeken in de site en ook zijn de archieven nu eenvoudiger benaderbaar. En, tot slot, is er rechts boven nu een hele korte introductie geplaatst met wat snellinks.

Nieuwe ‘blog’
Daarnaast heb ik een nieuwe ‘blog’ geopend. In verband met m’n studie, die nu voorzichtig is begonnen, heb ik de ‘bijbelschool-blog‘ gestart. Dat is min of meer een (online) notitieblok. Ik zal er af en toe wat stukjes plaatsen: uitwerkingen en notities naar aanleiding van m’n studie voor het “Biblical Studies Certificate“.

De reden om dit online te zetten is eigenlijk gelegen in het volgende: voor het schrijven van stukken en uitwerkingen van Bijbelstudies maak ik veel gebruik van internet, uiteraard. Tijdens m’n zoektochten naar informatie kwam ik zodoende ook een keer op het weblog van een bijbelschool-student die veel werkstukken die hij in de loop der jaren had gemaakt online had gezet (in het engels). Ik vond dat zó handig dat ik heb besloten dit zelf ook te doen. In de hoop anderen daar een plezier mee te doen.. En uiteraard is het voor mijzelf ook handig, één centrale plek waar ik m’n notities, altijd en overal, kan terugvinden.. Altijd handig als je ergens anders bent en zo kan ik m’n notities leesbaar terugvinden.

Delen op: