Vakantie Eibergen

Op vakantie geweest. Naar het altijd bruisende Eibergen, in de Achterhoek. Een leuke tijd gehad op het Eibernest. Absoluut aan te bevelen. Het weer viel best mee ook al viel er af en toe een flinke bui. Gelukkig zaten we niet in een tent (heb ik sowieso al een hekel aan en met al die electronica die je meestleept niet erg aan te bevelen natuurlijk, vocht is funest voor mobieltjes, laptop enz.).

We hadden er een bungalowtje gehuurd voor twee weekjes. Niet veel activiteiten Zutphenondernomen deze keer; af en toe een keer ‘winkelen’ in Enschede (klik op foto hiernaast, even snel geklikt met de mobiel) en Groenlo, skeltertje gehuurd voor Lisa, er is veel gezwommen door de kinderen en ze hebben er vooral veel nieuwe vrienden gemaakt. Judith & Mirjam en Mirjam & Lisa hebben nog meegedaan aan de playbackshows. Mirjam & Lisa waren met hun vertolking van Leonna Lewis’ nummer “Footprints in the Sand” erg succesvol: ze zijn 1e geworden! Omdat hun hyves’-profieltjes op ‘privé‘ staan (terecht, uiteraard) kan ik hier de video er van nog niet linken, misschien later nog eens.

Gelukkig heeft het Eibernest een heel goed wifi-netwerk, zodat ik —ondanks dat het vakantie was— toch regelmatig online kon zijn, en dat is noodzakelijk ook: je kan niet zomaar je bedrijf even twee week sluiten, zeker niet als je in de hosting-branche actief bent! De nieuwe laptop presteert naar behoren; lekker vlot en zeker meer dan goed genoeg om af en toe je mail te checken en op de webservers wat noodzakelijke onderhouds klusjes te doen. Zelfs nog een (nieuwe) website gebouwd! Daarnaast nog tijd gehad om wat te studeren en vier examens te doen!

Tja, een ander hangt het liefst in de bar op vakantie of gaat naar pretparken, voor mij was dit een topvakantie,.. alhoewel de vakantie vorig jaar, in Tjechië, er niet door overtroffen werd was “weg in eigen land” dit jaar (wederom) een groot succes! Onderstaand nog een paar plaatjes gemaakt met m’n Nokia’tje.

 Groenlo

Groenlo, centrum – klik voor grotere afbeelding.

Groenlo, Lisa en Mirjam

Groenlo – klik voor grotere afbeelding.

Delen op: