Waarom moeilijk doen..

Bah, .. een website voor een klant wil niet vlotten, dus even afleiding zoeken. Beetje kijken naar een leuk template voor een Joomla-based website. Wellicht is het namelijk handiger om een bestaand template te verbouwen dan zelf helemaalf ‘from scratch’ een template te maken. En dan kom je op een site die allerlei templates aanbied, ook voor WordPress (waar deze site in is gemaakt). Binnen de kortste keren zwerf je weer een flinke tijd over het WWW zonder ook maar iets te vinden maar het is net als een rommelmarkt; doelloos rondkijken, je verbazen, vergapen of flink lachen om wat je ziet.

Vooral Amerikanen blijven een volkje dat geen verstand heeft van kleuren. De meest walgelijke ontwerpen komen voorbij. Maar ook veel mooi spul. Op deze site kan je veel mooie templates voor WordPress vinden, overigens: http://themes.wordpress.net/

Binnenkort wellicht ook hier een nieuw schilletje…

Oh, ja.. ik begon hier “Using WordPress as a CMS“. Iets wat ik persoonlijk nooit zou doen, want daar is het niet voor gemaakt. ’t Zelfde als een “database” in een Excelsheet, brrrr.. dat bedenk je toch niet? Toch zijn er hele volksstammen die het doen! Nee, doe mij dan maar een echt CMS, bijvoorbeeld CMSimple of, wanneer je het echt op de heupen krijgt, Joomla.

Delen op: