De “Reserveband”, Hotel in ’t Holt, Zuidhorn

Rudy's Krabbels | P3276273

Dat ik muziek maak dat heb ik wel eens vaker verteld op deze blog. Dat ik in een groepje muziek maak volgens mij niet. En het is ook een bijzonder groepje want er opereren er twee onder dezelfde naam met allebei een eigen samenstelling die soms ook nog wel eens wisselt. De Reserveband. Een band bestaande uit volwassenen die samen muziek maken. Omdat muziek maken gewoon leuk is om te doen.

Vrijdag traden tijdens de 50e koopavondblues de beide Reservebands op. Bijgaande een video van de samenstelling waar ik in speel.

Drum – Wietse
Bas – Maud
Sax/Harmonica – Charles
Zang, gitaar – Willem
Zang – Isabel
Gitaar – Rudy

Nummers welke uitgevoerd worden:

– My Babe (Willie Dixon/Little Walter)
– Help Me (Sonny Boy Willamson, Ten Years After)
– Have I Told You Lately that I Love You (Van Morrison)

Voor meer informatie over de 50e Koopavondblues (foto’s, video’s) zie de website http://www.Zuidhorn.nu

Delen op: