Graspop Baflo 2017 (Foto- en Videoverslag)

Rudy's Krabbels | Graspop 2017 Baflo 12

Afgelopen weekend vond Graspop weer plaats. Een leuk muziekfestival in het Groningse Baflo. Ook vorig jaar waren we er geweest (zie deze link). Op m’n fotoblog ErBeeFoto.nl heb ik er al een groot aantal foto’s van geplaatst gisteren. Bijgaande een aantal van deze foto’s en een videoverslagje. 

Het Graspopfestival is een jaarlijkst festival met internationale acts en verdeeld over drie podia. Een Rocktent, Dancestage en NL-Feest Stage. Met dit jaar Optredens van onder andere Je Broer, F1rstman, Team Rush Hour, Sheepskin Wolves, Barry Hay Flying V Formation, Papa Di Grazzi. Daarnaast was er ook Het Foute Uur van Q-Music en (wat we niet meer hebben gezien of gehoord) SLAM! en Bökkers.

Dochter Mirjam was uitgenodigd er een videoverslag van te maken en jongste dochter, Lisa, en ik mochten mee als ”assistenten” 🙂 Mooie gelegenheid de camera te gebruiken, te genieten van muziek en entourage en met zo’n backstage pasje heb je ook (wat) meer vrijheid. Mijn volledige fotoverslag (en meer achtergrondinformatie) is hier te vinden.

VIDEO

Er komt nog een (langere) video van Mirjam, hier een korte montage van mijn eigen video-beelden. Mijn favoriet deze avond was, dat verraden de beelden al, uiteraard Barry Hay (Golden Earring).

Delen op: