Homeopathisch Arts: “Er is geen corona”

Covid-19 Corona FAQ

Zondag 17 januari. Protest op het museumplein. Tijdens het protest tegen coronamaatregelen in Amsterdam is een man die zich als arts voorstelt en met droge ogen zegt: “Er ligt helemaal niemand op de IC!”

Een oudere man die zegt dat hij arts is, vertelt een verslaggever van AT5/NH Nieuws tijdens een live-uitzending dat “er nu geen corona is”. Hij denkt dat mensen worden vermoord met vaccins. Ook meent hij dat er geen coronapatiënten op de intensive care liggen en dat dat artsen “alles faken en voor iedere patiënt 20.000 euro krijgen”. (NOS)

De waarheid wordt tijdens de demonstratie weer eens om zeep geholpen, de moord op de realiteit is weer in volle gang. De TV-camera’s draaien, de beelden worden in diverse programma’s vertoond en van commentaar voorzien.

doktertje spelen arts coronavirus museumplein protestHet éérste wat ik tegen mijn vrouw opmerkte: “En, hoe weten we nou zeker dat die man arts is? Iedereen kan dat wel claimen”. Het protest was een bonte verzameling van mensen van allerlei pluimage dat zich kennelijk had gevonden in dat éne: onvrede over de gang van zaken. Over Corona. Over de overheid in zijn algemeenheid. Omdat ze gewoon uit waren op een relletje.

De demonstratie was illegaal en er werd door de politie dan ook ingegrepen. En toen was er die arts voor de camera’s die claimde “er is helemaal geen corona”. Ik vraag mij wérkelijk af wat de toegevoegde waarde is van het uitzenden van de beelden zonder dat je even checkt of de man wel écht arts is. Want hij bleek het niet te zijn. Volgens Teletekst was de man ‘homeopathisch arts’. Er zijn artsen die naast hun opleiding tot huisarts ook een opleiding homeopatisch arts doen. Er zijn ook homeopaten die zich uitgeven voor ‘arts’. Dat is een schimmig wereldje qua titels, kennis en kunde. Vooralsnog is homeopatie in mijn ogen kwakzalverij. Maar er wordt verschillend over gedacht. Wetenschappelijk bewezen is het in elk geval niet.

Inmiddels is bekend geworden dat de de betreffende Homeopathisch Arts wel arts is en ook een BIG-registratie heeft. De arts, Piet van Herten, is van mening dat “corona puur is om geld te verdienen en angst te zaaien”. Volgens hem zouden er geen maatregelen genomen moeten worden en moeten we er maar mee zien te leven. Hij is van mening dat het “gewoon een zware vorm van griep” is en dat de overheid bewust nooit de zorg heeft uitgebreid. Daarnaast zegt hij dat hij  duizenden ontheffingen voor de ‘mondkapjesplicht’ te hebben geschreven. Ook is hij van mening dat de mensen die overlijden om welke reden dan ook dankzij de pcr test toch ”positief” testen terwijl het gewoon gaat om het normale verkoudheidsvirus. (diverse bronnen).

Zie ook interview met de arts op Dumpert/NieuwNieuws.

Vastgesteld kan worden, want er is inmiddels veel reuring over ontstaan, dat de man met zijn uitspraken zijn beroepsgroep -die bij veel mensen al niet hoog aangeschreven stond- geen goed heeft gedaan. Want dat de IC’s wel degelijk “vol” liggen met corona-patiënten op dit moment lijdt geen enkele twijfel.

Delen op: