Sellaband: het werkt!

Vandaag kreeg ik een CD toegstuurd van Sellaband.com. Als “believer” had ik een kleine bijdrage gedaan voor de CD-plannen van Clemence. En kijk nou, er waren zóveel “believers” dat ze daadwerkelijk een CD heeft kunnen maken! Ze heeft het verdiend ook. Prachtige stem, mooie liedjes.

In de auto heeft m’n oudste dochter -die ik opgehaald had van muziekles- “Où Es-tu” wel vijf keer gedraaid (ik moest even wat spullen wegbrengen en uitladen, ondertussen zat zij te wachten en te luisteren).

Handig, zo’n dochter die het Frans aardig begint te leren. Ze kon grote delen van het nummer al vertalen en de strekking in elk geval aan me vertellen. Maakte het nummer alleen maar beter.

Sellaband? Het heeft even geduurd maar ik ben een échte “believer” nu! Dit is een geweldig concept en helpt artiesten die het absoluut verdienen gehoord te worden hun droom te verwezenlijken. Als de CD een echte klapper wordt, schijn ik als ‘believer’ een soort van aandeelhouder te zijn en te gaan delen in de opbrengst er van. Kopen dus!

Delen op: