Video SportX Zwembril verstellen (Adjust SportX swimming goggles)

SportX Zwembril verstellen

Hoe kun je de SportX Zwembril verstellen zodat ‘ie lekker op of om je hoofd past?

Dit artikeltje is ook in het Engels aangezien SportX wereldwijd geleverd wordt.

» Scroll down for English text below

Ik ga regelmatig met mijn jongste dochter baantjes zwemmen en draag, om geen last van mijn ogen te krijgen, een zwembril. Nu had ik een hele fijne chloorbril van Speedo maar helaas is deze zoek geraakt. Online zijn ze wel te vinden maar behoorlijk aan de prijs. Dus besloot ik een SportX Zwembril via bol.com te bestellen.

In de reviews had ik al gelezen dat de hoofdband van de SportX zwembril lastig te verstellen was. Maar, zo nam ik aan, “dat staat vast wel uitgelegd in de handleiding”. Niet dus.

SportX Zwembril verstellen

De fabrikant van de SportX Zwembril vermeldt in de bijgevoegde instructie dat de hoofdband versteld kan worden echter wordt niet uitgelegd hoe dat gedaan kan worden.

Ook online is geen instructie te vinden voor het verstellen van de zwembril. Na een beetje puzzelen ontdekte ik hoe het werkt. Het leek mij handig dit te delen met anderen zodat je de SportX Zwembril niet vernield door bijvoorbeeld hard te trekken aan de hoofdband, hoeft te retourneren in de veronderstelling dat de SportX Zwembril kapot is of hoeft te bellen met leveranciers.

De SportX Chloorbril wordt onder andere verkocht via BOL en Amazon door verschillende leveranciers. Het mechanisme om de zwembril te verstellen is eenvoudig als je een keer weet hoe het werkt!

Adjusting the SportX Swimming Goggles

The manufacturer of the SportX Swimming Goggles states in the enclosed instruction that the headband can be adjusted, but it does not explain how this can be done.

There is also no online instruction for adjusting the swimming goggles. After a bit of puzzling I discovered how it works. I thought it would be useful to share this with others so that you do not destroy the SportX Swimming Goggles by, for example, pulling hard on the headband, have to return it assuming that the SportX Swimming Goggles are broken or have to call suppliers.

The SportX Chlorine goggles are sold, among other things, via BOL and Amazon by various suppliers. The mechanism to adjust the goggles is simple once you know how it works!

Video: Canon Powershot SX70HS
Editing: Pitivi, Linux Ubuntu

Delen op: