Werken met de Quick.CART webwinkel software

Rudy's Krabbels | boekje coverZo, vanaf vandaag beschikbaar. En nu ben ik een soort van “schrijver”. Nouja, heb natuurlijk al heel wat materiaal op mijn naam staan, maar altijd gratis verspreid. En ook veel gedownload via de website van Stg. Yarah en aanverwante sites. Andere ‘sector’ dus. Maar vanaf vandaag toch maar eens iets officieel, min of meer, gepubliceerd via lulu.com.

De “snelstart” gids gaat over het maken van je eigen webwinkel. Voornamelijk over het inrichten van je webshop, door middel van het pakket Quick.CART, en uitleg hoe het pakket werkt. Een webwinkel systeem waar ik al jarenlang van gecharmeerd ben. En ook veel gebruikt heb en nog steeds gebruik voor onder andere de website van BouwJeEigenGitaar.

Heb er overigens ook een speciale iDEAL plugin voor gemaakt die werkt in combinatie met Targetpay’s e-Acceptgiro. Een snelle, goedkope, manier om iDEAL-betalingen te ontvangen. Alleen voor klanten en/of tegen betaling bouw ik ‘m in wanneer je een webshop bij een ander webhosting bedrijf hebt. Een ideaal webwinkel systeem voor kleine tot middelgrote online webshops. En ook nog eens gratis (basisversie).

Gratis pakket
De handleiding gaat overigens uit van de gratis versie. Zodat u niet een boekje aanschaft dat vertelt over allerlei zaken die u niet kunt benutten!

In dit boekje komt onder andere aan de orde hoe je de Nederlandse taalmodule toevoegt, hoe je pagina’s aanmaakt, producten toevoegt, het voorraadbeheer e.d.

Voor klanten gratis, voor iedereen die géén klant is van BrinkhostDotCom -mijn bedrijfje- via lulu te bestellen voor slechts EUR 3.95. Misschien binnenkort nog meer titels. Over ICT-gerelateerde zaken, maar wellicht ook ander materiaal.

> Meer informatie over de brochure/snelstart gids
> Meer informatie over Quick.CART

Delen op: