Nieuw album Mirjam & concert David Philips

Mirjam Tamara Brinkman, nieuwe CD

CD Hoes -- webGisteren is het nieuwe album uitgekomen van dochter Mirjam. Het album is door mij opgenomen en gemixt in m’n thuisstudio.

Een album produceren is ontzettend leuk werk, creatief werk en je bent daarnaast veel met hard- en software bezig. Zeker omdat ik nu nieuwe hardware en software gebruik een leerproces in alle opzichten.

Het album is online te bestellen digitale download) via de website van “De Zolderstudio” of via Bandcamp. Zie de links onderaan dit artikel. In de voorbereiding er op hebben we afgelopen zondag nog een fotoshoot gedaan. De foto’s voor de CD zijn gemaakt door dochter Lisa. Zelf heb ik ook nog wat snapshots gemaakt uiteraard. De locatie was mij bekend: de oude Suikerfabriek, waar ik een tijd geleden ook nog naar een foto-expositie was geweest (Datarush, Noorderlicht).

David Philips & Mirjam Tamara (support act)

Naast album opnames waren Mirjam en ik ook druk met iets anders: het optreden van de Engelse singer-songwriter David Philips. Een jaar geleden zag ik ‘m voor het eerst live. Toen ik hoorde dat hij weer naar Nederland wilde komen en plaatsen zocht voor optredens was 1+1 al snel 2..

Zaterdag is het zover en het adrenaline-niveau stijgt al behoorlijk. Tijdens dit concert zal Mirjam een aantal nieuwe nummers, van haar nieuwe CD, spelen samen met gitarist Jasper.

We zien er naar uit! Je bent van harte welkom. Voor meer informatie zie:
http://davidphilips.zuidhorn.nu/

Links album Mirjam

Het album van Mirjam is te vinden via:

> SoundCloud (gratis te beluisteren)
> BandCamp (gratis te beluisteren, digitale download)
> ZolderStudio (digitale download)

En natuurlijk is het bij het concert te koop en binnenkort ook via haar website te bestellen.

 

Delen op: