Nieuwe website

Aangezien ik hier wel eens ‘blog’ over m’n muziekhobby, en ik ook diverse vrienden over de rest van de wereld heb die daar ook in geïnteresseerd zijn heb ik een nieuwe, Engelstalige, site geopend voor mijn hobby. 

Barking At The Aunts free mp3 music, downloads, online album salesUiteraard zal ik hier ook nog wel eens wat posten, maar muziekgerelateerde zaken (met name voor wat betreft eigen opnames, opnames van derden) zullen nu voornamelijk op de nieuwe website worden geplaatst.

Op die site heb ik informatie over mijn ’thuisstudio’ (hardware, software), opnames, mijn albums, en zelfs een online ‘shop’ waarbij mensen de mogelijkheid hebben mijn (digitale) albums voor een paar dollar te bestellen en via Paypal te betalen. Daarmee is de site ook meteen een mooie ‘showcase’ geworden; wat kun je als artiest of willekeurig andere aanbieder van digitale downloads (bijvoorbeeld een fotograaf) met een website? Nou,.. je werk verkopen bijvoorbeeld. En dan zonder dat ’the man in the middle’ zijn commissie –ten koste van jou– er van neemt.

Aangezien ik al de nodige websites heb en beheer, .. zal er niet zo vaak wat nieuws verschijnen. Voor de geïnteresseerden, de site is te vinden op www.barkingaunts.nl.

Delen op: